Често Задавани Въпроси

В Тази секция сме се постарали да отговорим на често задаваните въпроси от клинетите ни на база дългогодишната ни практика и опит.Не. Предлагаме и джаги /маси за футбол на маса или още минифутбол/ втора употреба, но е необходимо да се свържете с нас, тъй като вторичният пазар е изключително динамичен и не можем да гарантираме постоянна и конкретна наличност от точно определен модел джага.


Купуването става лесно - можете да платите по банков път или направо от нашия сайт чрез PayPal. Необходимо е да се обадите предварително, за да проверите дали има наличност от джагата, която сте си избрали. Това можете да направите като попълните заявка чрез нашия сайт, по имейл, фейсбук или да ни се обадите на телефоните и координатите ТУК


Отстъпките и корекциите в цените на джагите се разглеждат в зависимост от избраната джага, наличността й и изискванията на конкретния клиент и поръчка. Възможно е да се договори отстъпка, но не можем да гарантираме такава по подразбиране.


Предлагаме най-ралични модели джаги /нови и употребявани/ - за дома, офиса, заведението, фитнеса, тренировъчната зала, училището, университета. Предлагаме и джаги, които могат да се ползват и експлоатират на открито, джаги с и без жетонен механизъм, джаги за хора с намалена двигателна способност и т.н. Разбира се, разполагаме и с обезопасени модели за най-малките, както и с професионални модели за най-запалените и професионално практикуващи джага състезатели. Последните играят на джага модел Адреналин 2014-та година - една от 5-те официално признати джага маси от Международната федерация по футбол на маса ITSF. На нея играят и една вече не малка част от офисите в страната. Интересът към нея се засилва и поради оптималното съотношение цена:качество, което можем да осигурим и гарантираме от Фусбал Тейбълс и партньорите ни - производителите от Роберто Спорт, Италия.


Предлагаме различни видове джага маси, но основно работим с марка Роберто Спорт. Джагите се произвеждат в Италия и на тях се играе в цял свят. Те са познати в България, а от 2005-та година насам са официална спортна маса /hometable/ на България и Българските състезатли по футбол на маса. Това са едни от най-здравите и качествени джаги на Българския пазар - високо качество на достъпна цена!

Поддръжката на масите е изключително лесна и тъй като материалите, от които се изработват са висококачествени, тя бикновено се свежда до подмяна на основни елементи /джага дръжки, втулки, игрални фигури, лагери или бъмпери/ - все резервни части, с които лесно можете да се снабдите от нас без да ви се налага да плащате с голямо оскъпяване.

Предлагаме и най-различни джага аксесоари - секция, която постоянно подлежи на обновяване и разширяване.
Ако имате идея или конкретно желание - можете да ни пишете на info@foosball-tables.eu.


Да. Предлагаме транспортиране на джагите както в рамките на страната, така и извън България. Необходимо е предварително да уточним изискванията Ви и дните за доставка, за да можем да координираме превоза.
Освен транспортирането на вашата джага, работим с екип, който осъществява допълнителни дейности по изискване на клиента: товаро-разтоварителни дейности /пренасяне на джагата/, монтаж, демонтаж, нивелиране.
Предлагаме и поддръжка, която може да се осъществява както по запитване на клинета, така и на регулярна база.


Да. Слобяването на една джага би могло да се извърши при наличние на необходимите инструменти и от технически-грамотно лице без специално обучение. Можете да направите това и следвайки инструкциите ТУК.


Независимо дали сте запален състезател по джаги, който участва в различни турнири или просто искате да поиграете за удоволствие, можете да направите това в София в Клуб по футбол на маса /джаги/ "Джагоарс" и в Клуб по футбол на маса / джаги / "Фейт " Това  са столични спортни клубове, който осъществяват дейност по развитието и практикуването на джаги у нас.

Тенировъчните центрове се намират в сградата на Кино Арена Запад - на бул. "Тодор АЛександров 64" - спортна база "Академията" - ниво -2. ВИЖ КАРТАТА и в спортен бар Академията, кв.Дианабат, ул. Ловен парк 5 ВИЖ КАРТАТА
Работното време е от 09:00 - 03:00ч. без почивен ден!
За членовете на клуба се извършват регулярни, тренировки:

Вторник: 19:30-.21:30ч. - открити / за нечленове на Джагоарс и Фейт има такса  / - Кино Арена Запад - на бул. "Тодор АЛександров 64"
Сряда: 19.30-21.30ч. - 
открити / за нечленове на Джагоарс и Фейт има такса   /  - на бул. "Тодор АЛександров 64"

Петък: 19:30-.21:30ч. -открити / за нечленове на Джагоарс и Фейт има такса / - кв.Дианабат, ул. Ловен парк 5

Събота: 19,30 - 21,30 ч.- открити / за нечленове на Джагоарс и Фейт има такса  /  - кв.Дианабат, ул. Ловен парк 5

Провеждат се регулярни турнири в края на всеки месец и всеки член на клуба се допуска да играе на официалните международни турнири, организирани от Българската федерация по футбол на маса. За повече информация и участие можете да ни пишете на info@foosballina.com.

Треньор и основател на клуба " Джагоарс " е Екатерина Атанасова - Световен Шампион по джаги за 2013-та година!


Освен на сайта ни - в продуктовия джага каталог можете да посетите Спортния Център на "Клуб Джагоарс" и да видите основните и най-търсените джага модели, които предлагаме.

Можете да се консултирате с нас винаги по всички канали за комуникация, които ползваме:
Нашият офис телефон е на разположение за Вас:

Всеки ден от 09:00-21:00 - можете да ни намерите на +359 876 262 949 и +359887475679;
Всеки ден без ограничение във времето можете да ни пишете на info@foosball-tables.eu или във Фейсбук.

Ние ще се радваме да Ви консултираме, упътим и помогнем в избора на Вашата джага. Тази консултация, разбира се, няма да се заплаща.